nl

LEVERANCIER VAN DUURZAAM

BIOMASSA-BRANDSTOF ALS VERVANGER VAN KOLEN 

WECOL B.V.

We lopen voorop in het tegengaan van de gevolgen van klimaatverandering door groene energie te leveren, het beste alternatief voor steenkool.

Europa is op de goede weg als het gaat om de bestrijding van klimaatverandering. We willen het continent helpen bij het behalen van doelstellingen voor netto nulemissie door het toevoegen van duurzaam gewonnen biomassabrandstof die de levering van wind- en zonne-energie zal aanvullen. Biomassabrandstof levert stevige energie die direct beschikbaar en schoner is dan steenkool. We maken gebruik van energiegewassen die worden geteeld in Arid en Semi-Arid Lands (ASAL). Dit ontgrendelt traditioneel waargenomen 'afval'-land in een bezit zonder inbreuk te maken op voedselgewassen.  

Bij WECOL benutten we de kracht van THE SUN op BLOCKCHAIN

WAARDEKETEN / BEDRIJFSMODEL 

Van FIELD tot FUEL, we hebben zicht op en controle over de hele waardeketen. We hebben STRATEGISCHE PARTNERSHIPS opgezet met experts uit de industrie om een ​​efficiënte levering van biomassabrandstof te garanderen. Dit alles wordt beheerd door BLOCKCHAIN. 

UPSTREAM: Energiegewassen landbouw

MIDSTREAM: Conversie - gras naar pellet

DOWNSTREAM: Bevoorrading van de markt

WAAROM een BLOCKCHAIN ​​beheersysteem gebruiken?  

 Een door blockchain beheerde waardeketen CERTIFICEERT de vervanging van niet-aangevulde industriële houtbrandstof door duurzame DROUGHT RESISTANT GRASS (DRG)-pellets als industriële brandstof in Europa.  

In het UPSTREAM-stadium zullen we INTERNET OF THINGS (IoT) en SMART FARMING-concepten toepassen om ervoor te zorgen dat het DRG-energiegewas efficiënt wordt verbouwd door de groeisnelheid, wateropname (afkomstig van irrigatie) en opbrengstpercentages in realtime te volgen.

In de MIDSTREAM-fase zullen IoT-systemen bijhouden hoeveel energie er nodig is om A BLOCK biomassabrandstof te produceren. Een BLOK is een universele maateenheid die het gewicht of de energie-inhoud van een enkele geproduceerde eenheid vormt. 

DOWNSTREAM: elk geproduceerd BLOK creëert automatisch een STABIELE MUNT in de vorm van een GROEN ENERGIETOKEN dat gekoppeld is aan de echte productie van biomassabrandstof. Dit alles zal worden gebouwd op TELOS onze web 3.0 infrastructuur PARTNER.

PARTNER MET ONS IN DE STRIJD TEGEN KLIMAATVERANDERING